Nejnovější recenze ze sekce Sety klávesnic a myší
Klávesnice a myš jsou uživatelsky příjemné.
- Super design
- Kvalitní klávesnice i myš
- Velmi tiché klávesy
- Možnost uzamknutí Fn kláves
- Myš i klávesnice má vypínač
- Myš velmi dobře padne do ruky
- Myš má definovatelné i kolečko do stran - já používám pro zesílení a zeslabení zvuku
- Snad jen džungle znaků na některých klávesách, ale to je bohužel u CZ klávesnic normální.
- Nízkoprofilové klávesy
- Rozložení kláves vyhovuje.
- Trochu hlučnější
- Baterie v balení byly K.O.
- Průhledné přelepky s tmavěčerveným písmem nejsou na černé klávesnici vidět. Kdo to potřebuje, musí použít bílý lihový fix.
O.K.
Perfektní klávesnice, padne do ruky každému s levou i pravou rukou. Mnoho extras, vedle F-tlačítek řada jednoznačně přiřazených tlačítek (mail, kalkulačka, regulace hlasitosti ...). Jsem velmi spokojen.
Reakce značky Niceboy
Moc děkujeme za hodnocení a doporučení produktu Niceboy MK10 Combo.
Pěkný den. Niceboy
- Cena výkon
- plně mi vyhovuje při mé m nedostatku místa
klidně kupte,nezklame
- nízké klávesy
- pěkný vzhled
- trochu robustnější myš
JJ
- Kvalitní a dobře zpracována klávesnice a myš
- Dostal jsem nefunkční kus, po výměně ale všechno v pořádku
Za svou cenu super
- skvělá
- perfektní odezva klávesnice a myši na monitoru
- příjemné barvy materiálu
- rychle spárování s PC
- velikost klávesnice je o něco menší, pořizoval jsem to ke stolnímu PC a chvíli se na to zvyká
- v případě stolního PC bez bluetooth se musí pořizovat adapter.
- Vypada to pekne
- Na klavesnici se pise dobre
- Mys ma tichy chod tlacitek
- Dodavano s bateriemi
- Skvely pomer cena/vykon
Zboží přišlo na druhý den a jsem s ním spokojená.
- Bezdrátové připojení
- Klávesnice s myší
- klávesnice má mnoho funkcí podsvícení.
- myš má šest povelů barev.
- podsvícení myši je duhové.
Chtěla jsem mýt klávesnici a myš jako moje kamarádka ale nevěděla jsem jak se jmenuje a po pár dnech hledání jsem ji možná našla stála 999-, kč. Říkala jsem si že je to hodně za klávesnici ale když jsem si všimla že je k tomu i myš tak to byla cena jako v ráji. Za cenu klávesnice a myši oboje stojí můžu doporučit všem kdo hrají na počítači a nebo ostatním. Upozornuji když zmáčknete na klávesnici číslici či písmeno ozve se ťuknutí mě to osobě nevadí ale mojí mámě to trochu vadí.
- Kvalitní a pro mne vyhovující produkt
Kvalitní produkt
- písmena na klávesnici se loupou
Reakce značky Marvo
Dobrý den, pokud se písmena na klávesnici loupou, prosím, reklamujte produkt u obchodníka, u kterého jste produkt nakoupil/a. Pěkný den. Marvo CZ&SK #bornforgaming - marvogaming.eu
Desetiletý vnuk si ho vybral a je velmi spokojený.
- Pracuje se s tím skvěle
Tím, že píši všemi 10, tak se mi s tím pracuje skvěle. Ruce jsou v pohodlné poloze a přijde mi, že se mi daří psát snad ještě rychleji než na standardní klávesnici. Nemám co vytknout. :-)
- Levné a pro mě dostatečné.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »