Nejnovější recenze ze sekce Sety klávesnic a myší
- Vše funguje
Přesně co se objednalo
Klávesnice je velice citlivá, nutno si na to zvyknout.
- Vynikající
Taky jste mě mohli upozornit, že je potřena přelepit klávesnici
- Nejlepší bezdrátová klávesnice, kterou jsem kdy měl. Očekávám, že vydrží déle než její předchůdkyně od DELLu za poloviční cenu, které odešly zhruba po dvou letech (přestala fungovat jednotlivá písmena) a nebyly zdaleka tak komfortní.
- Klávesy reagují skvěle, zvuk tak akorát, pohodlné rozmístění kláves. Zkrátka - skvěle se na ní píše.
- Tělo klávesnice je z kvalitní slitiny a působí elegantním dojmem. Nejsou na něm vidět otisky prstů.
- Klávesnice má dobrý sklon i bez vyklopení nožiček.
- Myš reaguje skvěle, má programovatelná postranní tlačítka (asi i další funkce) a dobře se drží, ačkoli je o trochu vyšší, než běžné bezdrátové myši od DELLu nebo Logitechu.
Nejlepší bezdrátová klávesnice, kterou jsem kdy měl. Kvalita má svoji cenu a tohle je kvalita. Shledávám, že není cesty zpět - až budu potřebovat novou, koupím si tuhle znovu.
na psaní a obyčejné hraní akorát
- zatím vše v pořádku. Dá se říct, že je to jeden z nejlepších nákupů. Před nákupem jsem dlouho váhal, celkem neznámá značka, pak jsem si řekl, že cena je celkem dobrá, tak že to risknu. Byl jsem příjemně překvapen. Nemá chybu
Skvělý herní set, tichá klávesnice, bomba sluchátka a myš ideální na hry. Cest hraje barvami, sluchátka mají funkcí vibrace, super zvuk a dalších bomba funkcí
- Tichá klávesnice
chybí jak nastavit citlivost myši.
je to dobrý
- Rychlé dodání!!!
dárek - jen zapojeno a vyzkoušeno že funguje. Krasne sviti, rychle odezvy. Myslim ze jako darek udela radost.
- Za ty peníze uplně skvělá. Standardní odezva kláves a myš uplně standardně citlivá, neni to žádnej Game set, do kanceláře perfektní.
- Stačí jeden přijímač na oboje, klávesnice i myš,
- funguje podle očekávání, používám ji pro ovládání funkcí v chytré televizi
- myš ani klávesnici nelze vypnout, přechází po nějaké době zřejmě automaticky do úsporného režimu
- dobrá kancelářská sada za dobrou cenu
- dostatečně velká myš
- dobrá ergonomie
- bezdrátové
- levý enter jde na krajích hůře zmáčknout
- Bezvadná klávesnice
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení produktu Niceboy MK10 Combo.
Pěkný den. Niceboy
- Dost drobné popisky kláves
Za tu cenu super set
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení produktu Niceboy MK10 Combo.
Pěkný den. Niceboy
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »