Nejnovější recenze ze sekce Sety klávesnic a myší
- Dioda baterie
- myš na kancelářskou práci tak akorát
- funguje spolehlivě
- stisk kláves je lehce nejistý
- kvalita odpovídá ceně = laciné
- myš se "aktivuje" tak nějak nejistě
- klávesnice ani myš nemají on/off vypínač
Nic proti ničemu, klávesnice slouží svému účelu a funguje spolehlivě, nic vyloženě nezlobí. Uvidíme jak dlouho vydrží na jednu baterii. Klávesy působí laciným dojmem, ale s ohledem na cenu ok. Trochu mi vadí nerozdělení F kláves na "čtveřice", ale jsou nasázené jedna vedle druhé, ale to je také subjektivní. Myš je do ruky akorát, má trochu nejisté "oživování", občas jí musím pomoct vystoupením/nastoupením baterie, aby naskočila. Obecně, ale můžu bez problémů doporučit, jen neočekávejte bůhví jak hodnotný dojem. Uvedená negativa jsou většinou spíše subjektivní povahy.
very product compare to the price
Klavesnice pohodlna
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Skvělá myš, dobrá klávesnice. Přenos signálu perfektní.
- skleničky.... :-D
- Hezký design.
- Klávesnice se mi nepáruje přes bluetooth. Používám připojení přes USB.
Používám jako dva samostatné produkty. Klávesnici připojuji přes USB, myš páruji přes bluetooth.
Musím se s ní naučit
ok
- kratky chod klaves
- stabilni na stole
Tento fotoaparát jsem ještě nestihl celkově odzkoušet.
Zboží splnilo mé očekávání po stránce vzhledu i funkce.
- Hezky vše svítí
- Mizerná sluchátka
Klávesnice a myš super. Sluchátka l, respektive jejich zpracování je mizerné. Časem poletí do koše a koupíme něco kvalitnějšího.
- tichá klávesnice
- splnila mé očekávání
- vyhovující pro běžnou práci, tichá
nemožnost více sklopit, nízké nožičky
Zabírá na stole minimální prostor. OK
- Klávesnice nepoužitelná, dodána bez USB přijímače. Po telefonu nedořešeno, messengerem nedořešeno, 6 dní čekám na mail.
- Moc příjemná klávesnice a hezká vzhledově. Za ty peníze super výrobek.
- přišla nefunkční,zaslaná na reklamaci
klasická klávesnice od Logitechu. Uvítal bych link na využití funkcí s popisem využití kombinací kláves
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »