Nejnovější recenze ze sekce Sety klávesnic a myší
jedná se o set, zabere jen 1 přípoj USB
..Produkty zn.Logitech jsou trochu dražší,ale splňují moje požadavky bez výhrad-mám už více kusů.
Jen moje neopatrnost vždy způsobí"smrt"těchto komponent...ale znovu se vracím ke značce..
- vše
2 x jsem reklamoval, že nejde kolečko myši. Jako třetí mi poslali myš, kde nejde levé tlačítko, dále pak plasty nejsou přichyceny už z výroby. Je to naprostý šunt!!!!!!
- Bezdratove
- Standardni velikost mysi
- Zadne nastavovani
Dobry set k pracovnimu PC za prijatelne penize. Chtel jsem něco od logitech, ale davaji prevazne jen male mysi a recenze jsou dost rozporuplne, tak jsem dal prednost hp.
- Skvělá klávesnice i myš, za ty peníze luxus
- Proběhla reklamace, vadné tlačítko, reakce obchodu byla rychlá a super
- moc hezký design, dobré rozložení kláves, větší Enter, dlouhý Shift a Backspace, jinak klasika
- dobrá cena
- klávesnice malá, hodně nahuštěno, takže mraky překlepů
- myš má nízký "hřbet" pro mou ruku.
Podruhé bych si tenhle set už nekoupil, protože mě štve množství překlepů.
Délku výdrže odhaduji slabší (myš i klávesnice mají jen po jednom článku (AA / AAA)... ale třeba je hodně dobře zmáknutý power management (zatím nevím, jedu s prvním článkem).
- na dosah 3m funguje ok
- myš má o milimetr kratší úložiště na baterii než by bylo záhodno, takže jsem jí tam musela silou vecpat
- pomalý start klávesnice po delší neaktivitě
- klávesnice nemá tlačítko na vypnutí (nebo jsem ho zatím neobjevila)
znovu bych nekoupila
- multifunkčí
- nevím.
nevím.
- Jednoduchá instalace. Splňuje požadavky.
- funkce
Používám k notebooku, jak klávesnici, tak na cestách samotnou myš (nezvykl jsem si na různé touchpady ani dotykovou obrazovku), takže mi nevadí že myš je malá. Po několika letech mi myš spadla na podlahu už po několikáté, ale tentokrát přestala fungovat, takže jsem koupil identickou dvojici.
- Nedobrá ergonomie myši
- zpracování a dobrá kvalita
Za danou cenu super.
Super
- Jednoduchá instalace, příjemné ovládání
- Svícení klávesnice jde klávesou vypnout (myš svítí pořád)
- Pohodlná na hraní, lze na ní psát i všemi deseti
- docela rychlá odezva (oproti obyčenjné levné klávesnici a myši), při hraní je to poznat
- USB konektory jsou ke koncni rozšířené (jako klínek), do standardních slotů umístěný svisle vedle sebe (sloty pro klávesnici a myš na toweru) jsem sice zasunul, ale navzájem se odtlačují. Nicméně to funguje.
hlavní že to chodí, je to k NTB a tak se od toho moc nečeká
- Společný dongl pro obě periférie
- Napájení jedním článkem
- Bez nutnosti párování
- Vyplatil by se nabíjecí Li-Ion/Pol akumulátor (spíš doporučení než nevýhoda)
Dosah 10 metrů, tichá klávesnice. Univerzální myš (i pro leváka), jen je nutno softwarově zaměnit tlačítka. Za tu cenu ideální klávesnice. Jednoduché řešení, když vám začne zlobit klávesnice na laptopu.