Nejnovější recenze ze sekce Sety klávesnic a myší
- design
- dobrá kvalita materiálu
- multimediální tlačítka
- malá výdrž baterie v myši
- malé nožičky pro naklopení klávesnice
- přijímač je krabička připojená kabelem
Sadu používám cca rok jako dokovací stanici pro notebook doma. Několik hodin denně a musím říct, že jsem spokojen. Dobré provedení od renomované firmy za VELMI přijatelnou cenu (300-500,- v akci) a to je myslím bomba. Baterie mám v klávesnici původní a v myši jsem je musel už jednou měnit. Dosah je obstojný, citlivost myši rovněž, ta se navíc i dobře drží v ruce. Jediné co mi vadí je přijímač připojený kabelem (uvítal bych pouze pecku do USB, kterou bych nevyndaval) Celkově spokojenost.. Doporučuji..
- dostal jsem to, co jsem čekal
- Myš parádně sedne do ruky
- pogumovaná část pod paclem
- boční talčítka
- Velikost
- Bezdrát
- Chybí indikace slabé baterie
- čtyřsměrné kolečko
- "pouze" 1000 dpi (dá se přepnou i mezi 500) ale je to slabé, preferoval bych přepínaní 1600 - 800 a ne "jen 1000 - 500...ale co už :)
Parádní myš. Po prvním použití si říkáte žře to není nic moc, ale po čase až si zvyknete tak to je super myš za solidní cenu. Na logitecha asi nemá, ale cenově se asi moc srovnávat nedají. S klávesnicí to je taky tak. Je to o zbyku, po prvním psaní nuda, ale po čase jsem si zvykl a je to super pasní :) Uvidíme po čase :) Hlavně jsem zvědav jak vydrží baterie ... :D
- příznivá cena, kvalita, jsem maximálně spokojen, produkt jsem koupil i své přítelkyni, rovněž je spokojena
pěkně se mi na tom píše, s myší se mi pracuje ok, asi to není na hraní her, ale pro běžnou práci vynikající, padne do ruky, dlouhá výdrž baterií, výhoda vypnutí myši pro úsporu baterií, žádné kabely...prostě paráda.
- citlivější multimediální tlačítka na boku
- ale cenovědostupná
- dizainově ucházející,instalace jednoduchá,provoz bez problémový
dobrý výrobek
- dostal jsem co jsem chtěl
obchod doporučuji, pokud náhodou není něco skladem, ozvou se a nabídnou náhradu
- Perfektní funkce
- Nízká spotřeba
- Nic, snad jenom v informaci v e-shopu by se mělo zdůraznit, že se jedná o klávesnici skutečně minimálních rozměrů.
Viz výše
mám jen tři dny, funguje dle představ, otázka je jak dlouho?
- bezdrátový systém
- některé klávesy na klávenici reagjí až na velmi důrazné údery
Pracuji raději s externí klávesnicí, než přímo s klávesnicí NTB. Tento set pro mne vyřešil uživatelské pohodlí v domácí pracovně.
- Myš může posloužit pro svůj kulatý, dokonale neuchopitelný tvar jako skvělé těžítko.
- Perfektní dárek pro někoho, koho nemáte rádi (já sám jsem tento set daroval sestře).
- Abych ale jen nekřivdil. Za celou dobu používání jsem nemusel vyměnit baterie v klávesnici. Možná za to mohlo trochu i to, že nesvítilo ani jedno ze světýlek Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock.
- Výdrž baterie.
- Baterie se do toho musí narvat nadpřirozenou silou.
- Když už se Vám je tam podaří prorvat, už se pomalu připravujte na to, že ji za chvíli budete muset vyndat. Výdrž je opravdu žalostná.
- Baterie se potom vyndavá asi tak, jako Titanik ze dna mořského. Já osobně měl baterky odrbané od kuchyňského nože.
- Na uchopení muši si musíte buďto pořídit kleště, nebo dlouhé hodiny trénovat její uchopení.
- Myš je těžká asi tak jako viktoriánský dům.
- Aby ste se s kurzorem myši někam dostali, musíte urazit vzdálenost jako Neil Armstrong musel jet na Měsíc.
- Klávesnice je sice bezdrátová, ale nikdy Vám připadá, že jediné, co se udělalo bylo, že se jí zkrátka ustřihl kabel. Věčně neměla signál, i když mi to psalo, že to signál má (baterie byly ovšem plné).
- Tento set bych si pořídil jen, kdybych ho dostal zadarmo a k němu tak 60 balení tužkových baterií (velikosti speciálně vyrobené pro tuto myš).
- nehodí se snad ani do kanceláře někomu, kdo s počítačem výhradně pracuje, protože musí.
K tomuto setu asi nemám už nic jiného, co bych asi dodal. Dostal jsem ho, když moje sestra dostala nový počítač a zkrátka si chtěla zachovat původní myš (asi věděla, proč to dělá). Každý, kdo u mne s počítačem pracoval, tvrdil to samé jako já. Jen já si už více navykl na držení myši, kterou asi navrhl někdo, kdo nemá ruce. S myší jsem se rozloučil dříve než s klávesnicí. tu jsem si ponechal. nemusela se ani jednou měnit baterie a to vynechávání se ještě dalo přežít. Ani moje sestra, která se na počítačí leda tak dívá na Simpsonovi, myš nechtěla. Klávesnici má stále a baterie se měnit nemusela (asi rok a tři čtvrtě). Myslím si, že za tuto cenu si můžete pořídit daleko kvalitnější produkt.
- -pomer vykon/cena bezkonkurencni
- -s myskami od A4tech mam dlouhodobe dobre zkusenosti
- -minaturni prijimac
- -chybi mi tlacitka na boku mysi, umoznujici v prohlizeci chod o stranku vpred ci vzad,starsi A4tech to mely
mys s prijimacem pouzivam k nb a jsem 90% spokojen. chybi mi jen tlacitka na boku mysi, umoznujici v prohlizeci chod o stranku vpred ci vzad,starsi A4tech to mely. mozna to vsak umoznuje software, nezkoumal jsem to. vydrz na baterky (mesic na tescobaterky?) a dosah mi prijde dostatecny, zadny problem s instalaci nebyl a neni. dobre se mi drzi.
myska ma hw vypinac zespodu.
klavesnici bohuzel nemohu hodnotit, bo nepouzivam,ale mam dobrou zkusenost se starsim setem od A4tech. jen by to asi jeste chtelo podstvitit tlacitka.
za cenu tohoto setu koupite normalne pouze mys znamejsich znacek. pro me je vsak uz 10let a4tech jednickou.
- Vhodné pro můj NB, příjemně zvedne monitor do výšky, člověk se skutečně nemusí hrbit. Klávesnice i myš je dobrá, bez výhrad. Kompaktní řešení.
Zy ty peníze v pohodě.
- Slim klávesy
- 8 multimediálních kláves, spíš teda na prohlížení internetu (nápověda, nové okno, hledat, dvě klávesy nevim k čemu, zpět, vpřed, aktualizovat), klávesy jsou dostupný před Fn+F1-F8
- "Nano" přijímač, dá se schovat do myši (pod kryt)
- Klávesnice v sobě nemá žádnou anténu takže nemůže pořádně navázat spojení s přijímačem, je tam jenom malinkatej proužek mědi kterej se ani nedá nazvat anténa, klávesnice kvůli tomu vynechává, nebo napíše nějakej znak dvakrát, přijímač teda musí být namířený přímo na elektroniku klávesnice - nepoužitelný. U myši takovej problém není.
- Klávesnice nemá kontrolky (num, scrol, caps)
- Malej backspace, za to enter je velkej jako kráva což je k ničemu.
Koupil sem set mámě k narozeninám protože chtěla bezdrátovou klávesnici, klávesnice je ale nepoužitelná, použít se z toho dá akorát myš ale platit 350 kč jen za myš je k ničemu.
K myši asi nemám co říct, obyčejná myš od Geniusu co se normálně prodává za stovku, akorát tahle je bezdrátová. DPI má údajně 1200.
Klávesnice jede na dvě AAA baterky, myš na jednu AA. Přiložený ale nic nevydržej.
- poměr kvalita cena super
- Klávesnice skvělá, tichá tlačítka, multifunkce bez instalace
- Mouse - nejnižší řada a největší kterou snad dělají
Pro kancelářské použití dostačující jen ta mouse mohla být trochu kvalitnější.
- velikost klávesnice
- Velký ENTER, klávesnice přece musí mít velký enter :)
- jediné co mě napadá, že nevidíte zaplý NumLock atd..
Myš má sice divný tvar ale vše je o zvyku.
Kdo chce nenáročnou menší klávesnici tahle je určitě pro něj.
Za 500Kč jsem spokojený.
- přehledný
pro dokonalost mít delší kabel,
- zatím vše v pořádku
zatím vše v pořádku
- levná
- Klávesnice necitlivá. Jednou nepíše, podruhé zůstává viset a "generuje"....
- Myš: žere baterie,rolovací kolečko reaguje nepřesně a při prvotním stisku obráceně.Pravá klávesa vynechává úplně,snímač "mrká"
Po roce běžného používání letěla oknem.Bohužel tehdy v obchodě nic jiného bezdrátového neměli.Snad mi přeprodali reklamačku?
- perfektní obládání
prostě bez konkurence