Nejnovější recenze ze sekce Sety klávesnic a myší
Dobře ovladatelná, přehledná klávesnice.
- Univerzální použití s USB i Bluetooth připojením
- tichá klávesnice
- kontrolky NumLocku, ScrollLocku a CapsLocku
- dobrá myš (funguje i na sedačce)
- kontrolky NumLocku apod svítí docela dost (může vadit ve tmě)
Super jsou kontrolky NumLocku apod. Bohužel docela dost svítí, ale naštěstí se po určité době kdy se klávesnice nepoužívá vypnou. Při prvním doteku klávesnice se opět rozsvítí, aby člověk věděl co má nebo nemá zapnuté)
- Nizkoprofilova klavesnice a celkem ticha, kdy se dobre a pohodlne na ni "klepe"
- Nema zadne prodlevy ci vynechavani textu vzhledem k cenove kvalite
- Ticha mys bez nejakeho vrzani ci vyrazneho hluku pri rolovani prostrednim koleckem
- Prechazi automaticky do "stand by" rezimu, kdy setri baterii (klavesnice i mys)
- Lacine plastove zpracovani, ale neni nejak markantne neesteticke
- U meho zakoupeneho produktu je trochu volnejsi klavesa "Enter"
- Bohuzel mys neni uplne tak presna a ma nizsi citlivost, coz se dalo cekat vzhledem k cene a uvedenemu dpi tohoto zarizeni
Celkove jsem spokojen v ramci vyuziti na klasickou praci jako prohlizeni internetu, email ci praci s tabulkovymi proecsory apod., kdy bohate staci na bezne vyuziti. Nedoporucuji ale pro praci s grafikou ci jinym takovym vytizenim jelikoz presnost mysi v tomhle smeru vas bude obtezovat neboli stvat. Herne ja to absolutne mimo misu. Je nutne jeste zajet do nastaveni v systemu a tim zlepsit jeji rychlost kurzoru a citlivost, ale i tak to ma omezeni (dpi je proste slabsi + system zachytavani pohybu). All in one, pro beznou praci uplna spokojenost, ale pri necem vice narocnejsim doporucuji jit do kategorie 1000 Kc a vice... ale za tu cenu dobry.
100% spokojenost
Ještě jsem nevyzkoušela
- Vypínač myši i klávesnice, příjemné na psani
Velmi příjemná klávesnice pro psaní všemi deseti. Ergonomická myš je tichá, měkká. Vyhovuje i oddělená číselná klávesnice.
Plně funkční.
- myš padne příjemně do ruky, klávesnice je příjemná na dotek
- klávesy jsou tak akorát pevné, působí solidním dojmem
- ve chvílích, kdy je počítač velmi vytížený, stává se, že když pohnu myší, tak šipka myši reaguje se zpožděním asi 2 vteřiny a v tu chvíli bývá obtížnější se šipkou myši někam trefit (původní myš Dell toto nedělala)
Za tuto cenu jsem s klávesnicí i myší spokojen.
Původně jsem měl vyšší řadu klávesnice s myší Dell a ty mi bez problémů fungovaly téměř 9 let. Teprve po této době přestalo fungovat levé tlačítko myši, proto jsem kupoval nový set. Kvůli ceně jsem nyní koupil nižší řadu, tak jsem zvědav, jestli vydrží podobnou dobu.
V normálních situacích myš funguje dobře. Pokud někdo nevytěžuje výkon počítače na maximum, tak věřím, že se s popisovanou prodlevou myši nesetká.
české znaky
- Dobrá klávesnice i myš
- pohodlné psaní i ovládání
- párování v pohodě
- Přepínání mezi více zařízeními v pohodě
- kolečko myši reaguje se zpožděním, a buď příliš jemně, nebo naopak o parník.
Dobrá a kompaktní klávesnice i myš, se kterou se i přes malou velikost pracuje pohodlně. Kolečko chce trochu zvykání.
Klávesnice odzkoušena na PC i MACu, chce to jen trochu zvyku ohledně funkčních kláves.
- kompaktné rozmery
- tichý chod klávesov
- myš má príjemnú textúru
- neumožnuje pripnutie dlaňovej opierky
Cena odpovedá prevedeniu.
velmi prijemna klavesnice, spis "bezna" mys
nema v baleni Logi Bolt, takze pripojite jen pres BT
- velmi rozumná cena
- klávesnice je tichá
- klávesnice je příjemná na dotek
- při zapnutí caps lock na klávesnici svítí upozorňovací světélko
- myš je sice menší, ale byť nejsem dítě, není tak malá, aby to vadilo
- Splnil očekávání. Funkční, bez závad.
- Možnost pripojit až na tři zařizeni.
- Složita instalace.Při instalaci nereaguje myš ani klavesnice.
- Baterie setu vydrží déle jak rok.
- společný USB port
- bez kabelu
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »