Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 PP4-00006

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Kompaktní. Bezpečná. Moderní.

Vylepšete svůj způsob práce s přenosným nebo stolním počítačem touto sadou bezdrátové klávesnice a myši, která nabízí hojnost praktických funkcí a moderní design.

Měkká opěrka zápěstí a tiché klávesy propůjčují klávesnici elegantně profesionální vzhled a pohodlné použití, které vás nikdy neomrzí. Klávesnice je navíc vybavena funkcemi, které jí dokonale padnou –nabízí vám praktické ovládací prvky pro přehrávání multimédií, aktivaci lupy jedním stisknutím a přizpůsobitelné klávesové zkratky pro přístup k programům na hlavním panelu systému Windows.

Tato klávesnice rovněž nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje.

Technologie Microsoft BlueTrack Technology použitá v myši umožňuje přesné ovládání na prakticky jakémkoliv povrchu, zatímco gumované postranní plošky a mírně delší tělo myši nabízí překvapivé pohodlí1. Navíc se můžete vzdálit až 30 stop od počítače a přesto si uchovat spolehlivé bezdrátové připojení. 128bitové šifrování AES (Advanced Encryption Standard)

Tato klávesnice nabízí technologii šifrování Advanced Encryption Standard (AES*), která byla navržena, aby pomohla šifrováním psaného textu ochránit vaše údaje. Každá klávesnice je trvale spárována s přijímačem v továrně - bezdrátově se tedy nešíří žádné informace z kláves.

Zabudovaná opěrka zápěstí

Zabudovaná opěrka pomáhá podepírat a vyrovnávat zápěstí

Bezdrátová volnost a pohodlí

S bezdrátovou klávesnicí a přijímačem USB si dopřejete dostatek prostoru a nebudete se muset při práci zabývat zamotanými kabely.

Přizpůsobitelné klávesové zkratky

Přizpůsobitelné klávesové zkratky Windows pro jednoduchý přístup k vašim oblíbeným programům1

BlueTrack Technology®

Využijte výhody BlueTrack Technology, která v sobě spojuje výkon optické myši s přesností myši laserové a nabízí pohodlnou práci téměř na každém typu povrchu.

Připínatelný minivysílač

Až budete připraveni k práci, zapojte bezdrátový přijímač k portu USB počítače. Na cestách jej pak můžete připnout na spodní stranu myši.

Pohodlí pro obě ruce

Dokonalé pohodlí, které vám přesně padne do pravé i levé ruky.

Více na webu výrobce: http://www.microsoft.com/hardware/cs-cz/p/wireless-desktop-5050/

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Likéry","https://likery.heureka.cz/"],["Powerbanky","https://powerbanky.heureka.cz/"],["Golfová železa","https://golfova-zeleza.heureka.cz/"],["Svorkovnice","https://svorkovnice.heureka.cz/"],["Domácí a osobní spotřebiče","https://male-spotrebice.heureka.cz/"],["Přelivy na vlasy","https://barvy-vlasy.heureka.cz/f:17268:1908130/"],["LCD televize","https://televize.heureka.cz/f:22255:3526495/"],["Pudry na tvář pro citlivou pleť","https://pudry-na-tvar.heureka.cz/f:34037:43703208/"],["Postřiky proti mšicím","https://prostredky-proti-skudcum.heureka.cz/f:27569:41053212;27570:41053360/"],["Bazény s filtrací","https://bazeny.heureka.cz/f:33196:1/"]],"Vybrané značky":[["Sety klávesnic a myší Eternico","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:40870531/"],["Sety klávesnic a myší LogiLink","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:18550219/"],["Sety klávesnic a myší NGS","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:22432690/"],["Sety klávesnic a myší I-Box","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:489357/"],["Sety klávesnic a myší Marvo","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:21294302/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat pánský župan?","https://panske-zupany.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-pansky-zupan/"],["Jak vybrat tašku či vak?","https://florbalove-tasky-a-vaky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-tasku-ci-vak/"],["Jak vybrat stolní pilu?","https://stolni-pily.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-stolni-pilu/"]],"Vybrané produkty":[["Puma NOVA Match","https://mice-na-hazenou.heureka.cz/puma-nova-match/"],["Optimistic mandlový dezert Natural 375 g","https://rostlinne-alternativy-jogurtu.heureka.cz/optimistic-mandlovy-dezert-natural-375-g/"],["Kondom v ořechu","https://zertovne-predmety.heureka.cz/kondom-v-orechu_4/"],["Kentaur gelová podložka vykrojená protiskluz","https://podsedlove-decky.heureka.cz/kentaur-gelova-podlozka-vykrojena-protiskluz/"],["HWKITCHEN RC522 RFID čtečka + klíčenka a karta HW413","https://programovatelne-stavebnice.heureka.cz/hwkitchen-rc522-rfid-ctecka-plus-klicenka-a-karta-hw413/"],["PartyDeco Svatební dřevěná kniha hostů obraz srdce","https://svatebni-knihy-hostu.heureka.cz/partydeco-svatebni-drevena-kniha-hostu-obraz-srdce/"],["Střešní koš FIRRAK Volkswagen Caddy 11-20","https://stresni-kose.heureka.cz/stresni-kos-firrak-volkswagen-caddy-11-20/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}