Hama RF 2300 50446

87 %

Popis produktu

Parametry produktu

Přenos signálu
bezdrátové
Rozhraní
USB

Recenze

  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Doporučuje produkt

    100 %

    Super nákup a včasné dodání. Mohu vřele doporučit všem novým zákazníkům

  • , zakoupeno v LAN-SHOP.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Za slušnou cenu dobrý a funkční set.

Parametry produktu

Přenos signálu
bezdrátové
Rozhraní
USB

Popis produktu

Sada Hama RF 2300 – na PC bezdrátově

Sada Hama RF 2300 obsahuje bezdrátovou klávesnici a myš, jakožto nejnutnější periferie pro zadávání dat, psaní textů nebo číselných údajů a ovládání vašeho počítače, případně notebooku. Tento set je navržen pro komfortní práci v kanceláři i pohodlí domova. Díky bezdrátovému připojení nejste limitování krátkými a nevzhlednými kabely.    

Klávesnice Hama disponuje rovněž numerickou částí a je vhodná pro každodenní kancelářskou činnost a práci na PC. Plochý design kláves zajišťuje komfortní psaní po velmi dlouhou dobu. Bezdrátová myš Hama je vybavena senzorem s vysokým rozlišením a podporuje plynulý pohyb a přesné značení. Citlivost až 1600 dpi vám umožní efektivně a precizně pracovat každý den. Bezdrátové připojení je realizováno pomocí USB přijímače a konektivita je tak velmi rychlá a jednoduchá.    

Hama RF 2300

Set bezdrátové klávesnice a myši založený na 2,4 GHz rádiové technologii, která zajistí kvalitní spojení bez rušení s dosahem až 8 m. Klávesnice disponuje plnofomátovými tlačítky s plochýcmi klávesami. Myš má optický senzor s nastavitelným rozlišením 800/1200/1600 DPI.

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

  • Rozhraní: 2,4 GHz (USB adaptér)
  • Barva: černá

Klávesnice

  • Rozložení kláves: CZ/SK
  • Multimediální klávesy: ne
  • Podsvícení: ne

Myš

  • Typ myši: optická
  • Rozlišení myši: 800, 1200, 1600 dpi
  • Počet tlačítek: 3

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
87 %
průměr z 3 hodnocení
5
2 ×
4
1 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • Doporučuje produkt

    70 %
    • jeden společný dongle
    • bezproblémové spárování
    • funguje i na větší vzdálenosti
    • každý z výrobků používá jinou baterii (AA + AAA)
    • myš má fakt hlasité klikání
    • klávesnice nezobrazuje, jestli je zapnutý/vypnutý NumLock nebo CapsLock
    • Levý Shift je zkrácený, je tam nová znaková klávesa

    Set není vůbec špatný, za tu cenu odvede dobrou práci. Má jeden bezdrátový dongle do USB, takže netaháte dráty a vše v pořádku funguje.
    Co mě zarazilo, tak je to, že klávesnice používá AAA baterii a myš AA baterii.
    Hlavně myš (ale i klávesnice) jsou "hlučné", dost slyšíte všechno mačkání a klikání.
    Na klávesnici je jen jediná dioda signalizující slabou baterii, jinak nic, takže neověříte, jestli máte zapnutý NumLock nebo CapsLock.
    Levý Shift je poloviční, místo něj je tam klávesa se znaky, mě to trochu vadí, nenatahuji při psaní tolik malíček, ale je to o zvyku.
    Dongle jde schovat do myši k baterii, ale kryt jde dost špatně oddělávat.
    Myš i klávesnice nejdou vypnout, uspí se samy.
    Balení je jednoduché, kartony a plasty jdou separovat a vyhodit do tříděného odpadu, což je fajn.
    Pokud nečekáte nějakou extra parádu nebo výbavu, tak vám tenhle set udělá slušnou práci.

  • , zakoupeno v MALL.CZ

    Doporučuje produkt

    100 %

    Super nákup a včasné dodání. Mohu vřele doporučit všem novým zákazníkům

  • , zakoupeno v LAN-SHOP.cz

    Doporučuje produkt

    90 %
    • Za slušnou cenu dobrý a funkční set.
{"Oblíbené kategorie":[["Živé a vzdělávací sady","https://zive-vzdelavaci-sady.heureka.cz/"],["Ochranné fólie pro mobilní telefony","https://ochranne-folie-pro-mobilni-telefony.heureka.cz/"],["Sluneční clony","https://slunecni-clony.heureka.cz/"],["Odpařovače na topení","https://odparovace-topeni.heureka.cz/"],["Dámská sportovní tílka","https://damska-sportovni-tilka.heureka.cz/"],["Jehly do šicích strojů Singer","https://sici-jehly.heureka.cz/f:15018:1306538;20309:2061484/"],["Ocelové zárubně","https://zarubne.heureka.cz/f:26549:37080865/"],["Dámské barefoot baleríny","https://damske-baleriny.heureka.cz/f:35423:1/"],["Pračky LG","https://pracky.heureka.cz/f:3332:21056/"],["Stříbrné náušnice pecky","https://nausnice.heureka.cz/f:8862:43511;13137:478981/"]],"Vybrané značky":[["Sety klávesnic a myší Microsoft","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:6263/"],["Sety klávesnic a myší I-Box","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:489357/"],["Sety klávesnic a myší HP","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:188354/"],["Sety klávesnic a myší Crono","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:947399/"],["Sety klávesnic a myší ModeCom","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:124173/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat hnojivo?","https://substraty-hnojiva.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-substraty-a-hnojiva/"],["Jak vybrat přenosnou lednici?","https://prenosne-lednice.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-prenosnou-lednici/"],["Jak vybrat dudlík a savičku?","https://dudliky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-dudlik-a-savicku/"]],"Vybrané produkty":[["mapa Madeira 1:30 t.","https://mapy-pruvodci.heureka.cz/mapa-madeira-1-30-t/"],["Ava SF-13/2 kalhotky plavkové černá","https://damske-plavky.heureka.cz/ava-sf-13-2-kalhotky-plavkove-cerna/"],["Street Surfing 110 mm 88A 1 ks","https://kolecka-na-kolobezky.heureka.cz/street-surfing-110-mm-88a-1-ks/"],["Atmosphera for Kids Dětský stůl LIŠKA s borovicovými nohami 43 cm","https://detske-stolecky.heureka.cz/atmosphera-for-kids-detsky-stul-liska-s-borovicovymi-nohami-43-cm/"],["GSI Outdoors Boulder Flask 296 ml","https://placatky.heureka.cz/gsi-outdoors-boulder-flask-296-ml/"],["Family Market mražený Holandský řízek 6 ks 600 g","https://mrazene-maso-drubez-ryby.heureka.cz/family-market-mrazeny-holandsky-rizek-6-ks-600-g/"],["Bomimi Ada podložka Ovečka grey","https://podlozky-do-kocarku.heureka.cz/bomimi-ada-podlozka-ovecka-grey/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}