Dell KM714 580-18382

Popis produktu

Parametry produktu

Přenos signálu
bezdrátové

Parametry produktu

Přenos signálu
bezdrátové

Popis produktu

Kombinace bezdrátové klávesnice a myši KM714 (US, evropská lokalizace) se značkou Dell nabízí v moderním designu kvalitní bezdrátový výkon a pracovní prostředí bez změti kabelu.

Poskytuje kompaktní rozměry, elegantní vzhled a efektivitu. Bezdrátový set používá jeden nanopřijímač a ponechává více portu USB pro další zařízení a příslušenství.

Klávesnice s nízkým profilem kláves a pryžovými prvky nabízí velmi komfortní podmínky pro psaní. Kromě standardních kláves je vybavena ještě multimediálními klávesami pro ovládání hlasitosti či přehrávání hudby.

Tento výrobek byl testován a ověřen se zařízeními Dell. Pokud ho používáte se zařízením Dell, vztahuje se na něj technická podpora společnosti Dell.

Fotky znaků na klávesách jsou informativní, rozhodující pro rozložení klávesnice je to, co je napsané v názvu zboží.

Stručný popis:

Kompaktní rozměry, jednoduchost, elegantní černé provedení

Je navržena s ohledem na vzhled i fungování

Tato tenká klávesnice a myš vypadají na stole pěkně a nepotřebují kabely

Nužková tlačítka Chiclet usnadňují psaní a dávají pocit kvalitního psaní

K efektivitě přispívá i laserová myš s ovládáním Windows® 8 gesty

Unifikovaná technologie Logitech s jedním nanoprijímačem pro obě zařízení ponechává více portu USB pro další zařízení a příslušenství

Kvalitní optický snímač

Myš disponuje kvalitním optickým snímačem a zajišťuje tak maximálně přesný pohyb téměř na každém typu povrchu.

Konstrukce

Její konstrukce je navržena tak, aby padla do ruky úplně každému.

Provedení je klasické, tedy dvojice tlačítek doplněná o prostřední rolovací kolečko. Celý set připojíte k počítači pomocí miniaturního USB přijímače s přenosem signálu na frekvenci 2,4 GHz.

DELL je americká nadnárodní společnost sídlící v Round Rock (Texas, USA) je předním hráčem na poli informačních technologií. Značka

Dell nese punc kvality a je známá po celém světě. V roce 2010 se umístila na pátém místě v anketě o nejobdivovanější počítačovou společnost.

Parametry:

  • Lokalizace: US, Evropa
  • Typ kláves: Chiclet
  • Uspořádání prvků: klasické
  • Enter: dvouřádkový úzký
  • Kurzorové šipky: úzké
  • Připojení: bezdrátová
  • Rozhraní: WiFi
  • Barva: černá

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.

{"Oblíbené kategorie":[["Vyšívací jehly","https://sici-jehly.heureka.cz/f:26881:1/"],["Péče o umělý chrup","https://zubni-nahrady.heureka.cz/"],["Dětské cyklistické láhve","https://cyklisticke-lahve.heureka.cz/f:38582:1/"],["Razítka pro děti","https://razitka-pro-deti.heureka.cz/"],["Pánská golfová obuv","https://golfova-obuv.heureka.cz/"],["Vakuové pumpy pro ženy","https://vakuove-pumpy.heureka.cz/f:7772:201364/"],["Kšiltovky Tommy Hilfiger","https://ksiltovky.heureka.cz/f:8586:442027/"],["Držáky na toaletní papír","https://drzaky-a-zasobniky-na-toaletni-papir.heureka.cz/f:29620:41888115/"],["Psací stoly výškově nastavitelné","https://psaci-stoly.heureka.cz/f:35783:1/"],["Dárkové sady nářadí do dílny","https://sady-naradi.heureka.cz/f:31928:1/"]],"Vybrané značky":[["Sety klávesnic a myší Evolveo","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:169041/"],["Sety klávesnic a myší Rebeltec","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:21250152/"],["Sety klávesnic a myší ART","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:19545121/"],["Sety klávesnic a myší Hoco","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:42998469/"],["Sety klávesnic a myší Trust","https://sety-klavesnice-mysi.heureka.cz/f:1756:124171/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat zvukovou kartu?","https://zvukove-karty.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-zvukovou-kartu/"],["Jak vybrat hřebeny a kartáče na vlasy?","https://hrebeny-kartace-vlasy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-hrebeny-a-kartace-na-vlasy/"],["Jak vybrat výrobník ledu?","https://vyrobnik-ledu.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vyrobnik-ledu/"]],"Vybrané produkty":[["Optimistic BIO Bacilli fermentovaná limonáda Bloody Orange 330 ml","https://limonady.heureka.cz/optimistic-bio-bacilli-fermentovana-limonada-bloody-orange-330-ml/"],["Knorr Tekutý kuřecí bujón 1 l","https://bujony.heureka.cz/knorr-tekuty-kureci-bujon-1-l/"],["Genie CB800","https://vazace.heureka.cz/genie-cb800/"],["ETA 1047 00080","https://metly-slehace.heureka.cz/eta-1047-00080/"],["Pure Chemical biolíh 4 x 5 l","https://paliva-pro-biokrby.heureka.cz/pure-chemical-biolih-4-x-5-l/"],["Leifheit Compact M Plus NF 72616","https://zehlici-prkna.heureka.cz/leifheit-compact-m-plus-nf-72616/"],["I-502 pánský svetr modrý","https://panske-svetry-a-rolaky.heureka.cz/i-502-pansky-svetr-modry_3/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}